Synergy reforça la seva estructura comercial al sud-oest de França

Por synergy

Publicado 12 de juliol de 2021


Amb la recent incorporació d’Albert Jiménez al Departament Comercial, Synergy ha confirmat la seva decidida aposta per reforçar la promoció dels seus serveis logístics integrals en l’eix Bayonne-Noáin-Barcelona. Aquesta iniciativa se suma a l’estratègia empresa per la companyia, operador ferroviari del grup Hutchison Ports, de consolidar una oferta compromesa amb la presentació d’una millor operativa intermodal en temps, preu i respectant el medi ambient.

Alberto Jiménez, amb gran experiència en la comercialització de serveis al mercat francès, la seva tasca se centrarà a oferir a les empreses un servei integral “port-porta” que, gràcies al tren, redueixi els costos i el temps de trànsit de les seves importacions i exportacions, alhora que contribueixi en la millora del medi ambient amb una reducció d’emissions de CO2. Estalviant 12 tones aquest passat 2020.

Presentat el febrer de 2020, el servei intermodal entre el sud-oest de França i la Terminal Hutchison Ports BEST (Barcelona) està tenint un notable èxit pels clients, que han aconseguit fins a 11 dies d’estalvi de tansit time de les seves mercaderies, i importants avantatges competitius per importar i exportar els seus productes a través del Port de Barcelona. 

La consideració i creixement dels tràfics entre França y el Port de Barcelona té com a baula estratègica essencial la Terminal Intermodal de Noáin, des d’on Synergy ofereix connexions diàries i múltiples serveis: última milla, solucions duaneres, emmagatzematge i crossdocking, VGM, forratge i trincatge, neteja i fumigació, instal·lació de mantes tèrmiques i frexitanks, etc.

Pablo García, managment director, afirma “Ens hem reforçat amb un departament de duanes per facilitar als clients francesos els seus transports a través del Port de Barcelona. D’aquesta manera oferim tota mena de gestions: despatxos, trànsits, inspeccions de mercaderies…”


Estigues al dia amb synergy.
Subscriu-te el nostre butlletí electrònic.