La Terminal BEST presenta un servei intermodal porta a port transfronterer

Por synergy

Publicado 12 de febrer de 2020


La Terminal BEST fa realitat el seu ambiciós projecte d’ampliar el seu hinterland a nivell internacional mitjançant la col·laboració amb el Port de Baiona, a la regió francesa de Nova Aquitana.

El Port de Baiona, històricament especialitat en granel, vol donar un pas endavant en la intermodalitat amb la implantació d’un servei intermodal porta a porta transfronterer. D’aquesta forma, BEST i el Port de Baiona s’han unit per oferir una nova solució intermodal als importadors i exportadors del sud-est de França, a través del operador logístic de BEST, Synergy i de l’empresa de transport GIMEX, amb central a Navarra.

La unió dels socis d’aquest projecte innovador serà presentat per ambdós a la Camara de Comerç i Industria de Baiona, el pròxim dijous 20 de febrer de 2020 amb la finalitat de “agafar el pols” al sector, identificar a futurs usuaris potencials i ajustar la proposta d’oferta de servei a les necessitats dels professionals logístics d’ambdós costats de la frontera.

La CCI de Baiona, BEST, Synergy i GIMEX convoquen a carregadors, transitaris, logístics, transportistes, importadors i exportadors a contactar amb la Direcció comercial del Port de Baiona per a rebre més informació i per inscriure’s a l’acte de presentació, be per e-mail (port@bayonne.cci.fr) o per telèfon, al numero +33 05 59 46 58 81.

El Port de Baiona, com eina fonamental de desenvolupament econòmic al servei del territori, enfortirà la seva oferta logística mitjançant l’ús del transport en contenidors des de/a tot el mon. Al mateix temps, es tracta d’una solució mediambientalment sostenible, gràcies a la utilització conjunta del servei ferroviari i marítim, limitant d’aquesta forma l’impacte de la “petjada” de carbó generat.

L’experiència en el transport intermodal per ferrocarril que aporta Synergy a questa col·laboració entre ambdós ports, es sens dubte, el certificat de qualitat i fiabilitat que qualsevol client busca a un partner logístic. Alguns dels casos d’èxit de l’operador, són el seu serveis des de BEST Pamplona, amb una sortida diària, i el de BEST a Miranda de Ebro (Burgos), que compta ja amb quatre sortides per setmana, portant poc més que un any en servei. El valor afegit que aquests serveis sumen als seus clients son: l’estalvi de fins 11 dies de transit time marítim, oferint serveis directes des de Barcelona; i també la fiabilitat enfront a la situació actual d’incertesa que els ports francesos arrastren des de fa varies setmanes.


Estigues al dia amb synergy.
Subscriu-te el nostre butlletí electrònic.